Amire mindig lehet költeni, és sohasem javul meg :)
Megvettük 5 évesen gyönyörű állapotban 120000 kmrel nagyon örültünk neki. A fogyasztása példaértékü (nyáron olaszország 2500 km klíma megpakolva 5.8 L)
A teljesítményére sem lehet panasz,nagy nyomatékkal lendületesen húz.
Jót csak ennyit lehet elmondani az autóról.
Az elmúlt 2 évtizedben 15 autóm volt, de ennyi problémám még egyikkel sem volt.Volt egy kotyogás az elejében, senki nem tudta megcsinálni pedig már mindent kicseréltünk , nagyon zavaró volt.Kipufogó flexibilis csövem eltört cserélni kellett. Indító kártya mind a 2 elromlott, szervíz. Egyik nap furcsa hangot hallok a motorból , turbó meghalt. Csere. Egy vagyon. Legközelebb egy parkolóból elindulva szintén furcsa zaj a motorból főtengely ékszíjtárcsa. Az ára az arannyal egyenértékü. Csere feszítőgörgő + ékszj . Azóta furcsa hang a feszítőgörgő felől, állandóan remeg, pedig minden új. Egy külföldi nyaralásunk során gondolt egyet és nem indult be. Hamar átértékeltük a nyaralásunk anyagi részét. De a végén beindult.Ezt már többször eljátszotta, haza is kellett húzni miatta, de mindig megjavult magától. Későbbiekben a hátsó futó szilentjei is hangot hallattak,elkezdett csúszni a kuplung.De ezeket már nem cseréltettem ki mivel újra tönkrement a turbó 22ezer kíméletes km után,így úgy döntöttem, hogy új turbó és bármi áron megy a piacra.
- Jobb eleje állandóan kotyogott - Flexiblis kipufogó - Kuplung - kettőstömegü lendkerék - indítókártya - ékszíjtárcsa - feszítőgörgő - Turbó 2x -
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2002 |
Teljesítmény | (8) | Km vásárláskor | 120000 |