A vezetésre csábító nagy dög. 2.0 16 V Grand Tour
Az autó hatalmas és tágas a kényelem nem véletlenül legendás.
Három órás utazás sem megerőltető, élmény a vezetés és az utazás is .
Az autó kívülről is szép darab .A belső tér hangulatos, az anyagok azonban nem a legjobb minőségűek.A klíma és a rádió gombjait valamint a belső ajtó fogantyút bevonó gumi szerű anyag hamar lekopik és alatta ott a fényes fekete műanyag. ( ÉN a gyári fénnyel megegyező színűre fújtam műanyag festékkel , szebb mint újonnan )
a 2.0 16V benzin kiválóan mozgatja az autót, aki a dízelhez van szokva annak hiányozni fog a gyorsuláskor megszokott motorbőgés ( és persze nyomaték) a benzines ezek nélkül suhan. Hegyvidéki környezetben ennek megfelelően kezelni kell a váltó rendesen.
A fogyasztása városban 11,5 liter ( kis távolság, nagyvárosi forgalom )
Országúton: 90-110 km/h 7 liter 130 km/h 8,5 Liter
Ez a fogyasztás teljesen elviselhető ( persze nem swift , de az autó sem az)
A dízel autók árát és futásteljesítményét figyelembe véve teljesen pariban van velük.
Céges autóval naponta közlekedem több száz kilométert, de mindig kész vagyok vezetni, mert tényleg élmény.
- Futóműben szillent. Össz : 15.000.- FT - Tolatóradar szonda: 11.000.- Ft - Ablaktörlő mechanika bontott 10.000.- Ft - - A bontókban rengeteg van, de az utángyártott alkatrészek is olcsóknak mondhatóak és ezekből is van bőséges kínálat. - - Semmi extra, persze a benne lévő kilométer sem sok.
Renault Kecskemét.Mindenből csak gyárit akarnak betenni, és azt is horror összegért.A "tipikus" márkakereskedői szemlélet: vedd meg , hozd a kötelező szervizre , ami irreális, olajcsere 65.000.- Ft- ért , ha pedig lejárt a gari a akkor vegyél ujjat . ha beviszed a gari után szervizre akkor úgy állnak hozzá, hogy mit akarsz ezzel az ipari hulladékkal ez nem is új ??!!!Nevetséges.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | thalia | Következő autója? | Laguna III |