Autók » Renault » Laguna (2001-2007)

Laguna 1,9 dci

A muskétás

Kicsit félve ültem át német autókból egy franciába.Rémhírek tucatjait hallottam az elektronika meghibásodásáról,megbízhatatlan konstrukciókról...Meg kell mondjam,három év,és zömmel városban levezetett 72000km után egy megbízható,kényelmes,takarékos autót ismertem meg!!Utastere elöl-hátul kényelmes,még hosszútávon is.Motorja a többi dízelhez képest akár csöndesnek is mondható.Olajfogyasztás 30000km után nulla!!Autópályán a 160-as utazó simán,kényelmesen tartható.A kombi karosszériája szerintem telitalálat!Még ma is felizgat ha ránézek:-)!Gyönyörű!!
A laguna szeretet faktora 10!!!
Kis negatívum:A hátsóülés ledöntésekor a ´padló´nem teljesen sík,a gyári(nem xenonos)lámpák fénye gyatra,a 17-es felnik nem Bp utcáira valók! A gyári gps akkor is dráma,ha működik.
Ha valaki ilyen autóban gondolkodik,az lehetőleg 16-os felnivel,gyári xenonnal vegye!És ne feledje,hogy létezik tetőablakos kivitel is!!

Ha valaki laguna vásárláson töri a fejét,jobb ha beleolvas a lagunaII topicba,ahol segítőkész fórumozók segítenek majd a választásban.

- Csak a kötelező cserék voltak.Olajcsere,levegő,pollenszűrö,és 1xfékbetét.
- Nekem kezdetektől fogva gondom van a gyári gps-el.Vagy a cd-t nem ismeri fel,vagy műholdat nem lát!
- Ez egyedi gond,mert a többi laguna tulajnak nincs gondja vele!

P. János 06-30/3300057
XV. kerület Közvágóhíd utca (hivatalos Bárdi partner)

Nagyon korrekt, egyenes SZAKember (ritka az ilyen ebben a szakmában). Többed magával csinálják, bérlik a telepet. Lepusztult telephelynek tűnhet azok számára akik szalonokhoz szoktak, de ők legalább nem nyúlnak le és meg is tudják csinálni, mert jó szakik. Nem utolsó sorban, ezért kerül harmadába egy szalon rezsidíjához képest az ő áruk (3200 vagy 3500Ft/h).

Fenntartási költség (9) Évjárat 2002
Megbízhatóság (10) Vezetett km 72000
Előző autója? astra Következő autója? marad!
Verdikt (8.3/10)

Renault Laguna 2001 (2005 - 2007)