A megbízhatatlan, drága francia
CSak szakszervízbe ne vigye az ember. Bármi romlott el rajta (márpedig romlott bőven) mindent cserélni akarnak iszonyú áron. HAgyományos szervízben utángyártott alkatrészekkel, amit én veszek a Dedeo-tól harmadáron lehet megcsináltatni.
Csak néhány szakszervízes példa: indítókártyát meg sem nézték mi baja, azt mondták csak cserélni lehet: 70 ezer a kettő. Elvittem inkább egyműszerész haverhoz. Szétbontotta a kártyát és egy 2 ezerért megcsinálta a kettőt. Csak vissza kellett cínezni egy leesett pöcköt.A központi zár rendszeresen szarakodik. VAn, hogy ott állok az utcán és bűvölöm az indítókártyát, hogy nyíissa már végre az ajtót.Többszöri szakszervízes látogatás után sem tudnak mit csinálni vele.Hátulról, a kerekek felől nagyon csúnya és hangos fémes csörgő hang jön. Szakszervízben nem találják az okát. Az első ülések nyikorognak, megint csak nem tudnak mit csinálni vele. Otthon megzsíroztam, azóta okés.A vezérműszíj az előírtnál hamarabb szakadt el. Tönkrevágta a motort. 200 ezer volt a javíttatás.
- nyikorgó ülések
- indítókártyák