A legjobb középkategóriás autó!
Borzasztóan kényelmes, állítható deréktámasz, ülésmagasság és kihajtható és magasságban ?llítható fejtámla. A Dynamique-hoz kapható üléseknek emellett még remek oldaltartása is van.
Iszonyatosan húz az autó, 8 mp 100-ig, a vége 240 km/h. Kanyarban is nagyon jól viselkedik, az ESP, ABS hibátlan. A kormányzás kicsit "puha", jobb lenne több visszajelzést kapni az útról. Az automata váltó finoman és az esetek 99,9%-ban pontosan kapcsol. Szekvenciális üzemmódban ritkán, de el?fordul, hogy lassabban kapcsol.
A Xenon-t kifejezetten olcsón adják, és hozza a luxusautók szinvonalat.
A klíma elképeszt?en jó! Még 5-ös BMW-ben sem tudtam olyan jól beállítani, mint a Lagunában.
Ez nyilván szubjektív: küls?re is nagyon tetszik az autó. Emellett saját stílusa van, nem áll be a kétségtelenül jó, de sokszor túlságosan robosztus (f?ként német) autók sorába.
Pár elektronikai hiba bosszantó csak, azon kívül fel kell készülni ár, hogy habzsol az autó, városban könnyedén megvan a 14,5, sok dugóban és azon kívül nagyon hajtva 16 is lehet.
- Kilométerszámláló, mindjárt 15 000 km-nél
- Visszapillantó tükör behajtó automatika és a tolatóradar elromlott egyszer. Az utóbbi valószín?leg a szervíz hibájából.
- Télen reggeli indításkor a motor enyhén rángat
Baumgartner Budaörsi út
Kedvesek, de kicsit lehúzósak, az egyik szervíz pedig egyszer?en elt?nt a számítógépükb?l.
Renault Dél-Pest
Nem kedvesek, kicsit lassúak, de korrekt munkát végeznek korrekt áron.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | Civic VTI | Következő autója? | Valószín?leg Renault, esetleg BMW |
Verdikt | (6.9/10) |