Autók » Renault » Laguna (2001-2007)

Laguna 2.0 8v RXE

A FRANCIA KÉNYELEM

A RENAULT LAGUNA ÖSSZESÉGÉBEN JÓ KOCSI, KELL RÁ UGYAN KÖLTENI ÉS NEM IS A LEGOLCSÓBB AZ ALKATRÉSZ HOZZÁ UGYAN DE ÉRZÉSEM SZERINT NEM KELL TÖBB DOLGOTT MEGCSINÁLTATNI RAJTA MINT MÁS VELE EGY KORÚ AUTÓN, MINDEN HASZNÁLT AUTÓNÁL KELL SZÁMOLNI A KARBANTARTÁSSAL, A FÉK KOPIK MÁS AUTÓNÁL IS, CÉLSZERŰ LECSERÉLNI A MOTOR OLAJAT IS 10.000 KM-ES FUTÁSIDŐNKÉNT. a KUPLUNG IS ELKOPOTT DE NAGY KALAND, A MOTORBAKOK IS CSERÉRE ÉRETTEK DE ÚJAK ÉS JÓK AMI MOST ÉVEKIG KI FOGSZOLGÁLNI, AMI SZERINTEM A LÉNYEG, HOGY A FŐ ALKATRÉSZEK NEM MENNEK BENNE TÖNKRE VAGYIS A MOTOR ILLETVE A VÁLTÓ ÍGY 11 ÉVESEN IS HIBÁTLAN ÉS JÓL HÚZ! a VÁROSBA 8.5-9.3L KÖZÖTT ESZIK, VÁROSON KIVÜL 80-90 KM/H -VAL NEKEM IRT MÁR 6.3 L/100KM VISZONT KLIMÁVAL PÁLYÁN 130-140 KM/H -NÁL 7.3-7.6L/100KM ESZIK AMI SZERINTEM 2000 CCM 8V-ES 113 LE-ÖS MOTORTÓL KLÍMÁVAL NEM IS ROSSZ! ÉN AJÁNLOM MINDENKINEK EZT A KOCSIT! áR ÉRTÉK ARÁNYBAN NAGYON JÓ SZERINTEM! IGAZI AUTÓPÁLYA MENŐ, OTT ÉRZI JÓL MAGÁT!

- ÖSSZES MOTORBAK, ÖSSZES SZÍJ ÉS GÖRGŐ, ELSŐ-HÁTSÓ FÉKEK, KOMPLETT KUPLUNG SZERKEZET, MOTOR-VÁLTÓ OLAJ, GUMIK, LAMDASZONDA, ELSŐ KIPUFOGÓCSŐ, TŰZKARIKA,

MASZEK ÉS ELMEGY NEM A LEGPROFIBBAK DE MEGCSINÁLTÁK AMIT KELLETT!

Fenntartási költség (7) Évjárat 1998
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 220000
Előző autója? ESCORT Következő autója? LAGUNA II 2.2 DCI
Verdikt (7.8/10)

Renault Laguna 2001 (2005 - 2007)