Simulékony, barátságos, kitartó
Az első szalonból kihozott kocsim, ezért lehet hogy kicsit elfogult vagyok,én és a családom nagyon megszerette.Az 1,9 TdI nem egy erőgép, de igyekeztem jó edzést tartani neki az első időkben hogy tudja mirre számíthat a továbbíakban, a belső kényelmét nem tudja csak egy luxus kocsi túl szárnyalni ,megtanítottam egy 1400kg-os lakókocsit is huzni, kezdeti nehézségek után mind ketten megtanultuk hogy kell ezt csinálni, a végén már 11 literrel is megelégedet 100-on,álltalános fogyasztása vegyes közlekedésnél 6,8liter volt,igaz 150-160 alatt nem jártam vele autopályán,néhány aproság boszantott de csak a 4. év után, addig szinte semmi.
- Lássuk csak:központi ajtózár,kipufogó gumibakok, a 4.év végén,lengéscsillapító,De ezek nem biztos hogy a tipus betegségek.A legrosszab ami történt vele eltőrt a váltó rudazatot mozgató gyári illesztés de ez már 6 évesen.Minden más meghibásodás egy közép kategóriás jármű is produkálta volna ennyi teljesítmény után.Ha eladom hiányozni fog
BUDAKALÁSZI Renault, 3 év után válltottam a levegőért is fizettem amíg vártam a kocsira,és nem voltam róla meggyöződve hogy ki is cserélték amit kifizetettek velem.
Mem (szak)szerelő de rengeteg lelkiismerettel Szentendrén Suszter Gyuszi.Ha tehetném a következő kocsit is hozzá vinném.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | Golf I | Következő autója? | Laguna után hezitálok Vagy megint Laguna vagy Toyota Corolla Verso esetleg Senic Grand még nem tudom |
Verdikt | (7.2/10) |