Autók » Renault » Laguna (1993-2001)

Laguna 2,0 business automata

Örökölt családi autó

Szül?kt?l "örököltem" mikor apám 1 év után egy új Megane-t választott. Nem akarom hasonlítgatni, az egy modernebb kategória.

Jelenleg családi autóként üzemel, így pl a csomagtartó megfelel? méret?, de kicsit nehezen pakolható a viszonylag magas lökhárító miatt. Kombi után ide babakocsit, kosarakat gyümölccsel megrakva, vagy esetleg egy kisebb szekrényt beemelni... hát... (de eddig minden befért ám! 2 feln?tt + 2 kisgyerek több napi cucca is, bár ez már komoly logisztikát igényelt - a kombi gond nélküli volt, igaz még csak 1 kicsivel) No jó, pici és gyenge vagyok (163).:) Ebb?l következ?en viszont iszonyú tágasnak és kényelmesnek érzem, de még hasonlókat mond egy 185 magas ismer?söm is. Szeretjük ezt a járgányt, a fara nekem a gyengém, még ha magas is. Nem egy sportkocsi, de b?ven van ereje el?zéshez, versenyezni meg úgyse.:) A fogyasztását sokallom még egy kicsit, egy >16000 forintos tankolás után elkalandozik az ember gondolata hogy ez milyen gyakori eset, és vajon megismernek-e személyesen a kútnál...

- néha el?fordult hogy hetekig nem mozdult, ilyenkor az aksi nem bírt el az önindítóval
- egyéb komolyabb baj nem volt vele, hacsak az nem sorolható ide hogy az indításgátló tiltott le néha, de ez egyértelm?en riasztó hiba volt

Fenntartási költség (5) Évjárat 1994
Előző autója? Kadett 1,3 kombi Következő autója? szemezünk a Laguna II Grandtour-al...
Verdikt (7.1/10)

Renault Laguna 1993