Komfortbajnok
Ez volt az els? francia szeret?m. Póbaúton kis kopogás el?lr?l, nepper szerint semmi komoly, csak a stab. rúd. Az orra nem tetszett, a fara igen (a verdának), miután szervízben is meggy?z?dtem róla, hogy tényleg így van megvettem. S nem bántam meg! Fantasztikus kényelem, mind az üléseket, mind a felszereltséget tekintve. ABS, digitklíma, 4 vellanyablak, szergókormány, beszél? kompúter, há mi kell még? A majd két méteremmel 6-8 órás vezetés után is fitten pattantam ki. Nem egy kanyarvadász a lágy lengéscsillapítóival, nyúlik rendesen, de pályán szépen tartja a 60-70-es utazót.
Az alább jelzett futóm? problémán kívül, amit inkább a magyar utak számlájára írók mint az autóéra nekem semmilyen gondom nem volt vele. Megkapta a szokásos olaj- és sz?r?cseréket és kényelmesen siklott mindenhova. Véleményem szerint titkos ár-érték arány favorit, mivel a használt példányokhoz igen kedvez? áron lehet hozzájutni az ismert magyar beidegz?dések következtében. (Ami persze egetver? nagy baromság, de a magyar már csak ilyen, szeret leegyszer?síteni mindent, csak a fócvágen az ótó.)
- Stab. rúd, féltengely
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1996 |