Gigászi Zöldséges
Az első két sor menetiránnyal megegyező irányba nézett, míg az utolsó sor háttal volt neki. Emiatt hátra nem lehetett nagy lábú embereket ültetni, mert a végén még a lábukra csapódik a csomagtérajtó (melynek teleszkópja többször is megadta magát) ez sajnos többször is előfordult a családban, a gyerekek lila lábkörmökkel mentek mindenfele. A klíma elkoszolódott ezért szakszervízbe vittük, mondtuk, hogy nem úgy fúj mint régen. Ők orvosolták a problémát: elhallgatták örökre a légkondícionáló berendezést... Próbáltuk utána nem-szakszervízbe vinni, de ők is azt mondák hogy menthetetlen, persze csak a fizetés után... Összeségében viszont egy jó autó volt, melyen mindig elromlott valami, de méretéhez mérten alacsony fogyasztásával, és gyors reakciójával a gázra, mény nyomokat hagyott a családomban. (ha másban nem, a lila lábkörmökre a szűkös 3. sorban)
- Hol is kezdjem??? Az ülések olyan rosszak voltak, nagyon hamar kiülődtek, felvették a bennük ülő formáját, ez az első sorban nem baj, de a hátsó KETTŐBEN igen. Ez egy 7 személyes, oh pardon 7 üléses autónk volt, tehát az ülések süppedősek, de úgy is maradnak, az ablakok tekerői hamar megadták magukat, a műanyagok silány minőségűek, a légkondi is hamar bedobta a törölközőt, a csomagtérajtó teleszkópja is megadta magát, kidobta az ékszíjat a Franciaországi nyaralásunkkor, trélerrel kellett hazamennünk., Nem a megbízhatóság élbajnoka.
Renault Cegléd
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1997 |
Előző autója? | A4 | Következő autója? | Renault Kangoo, a hibalista ellenére maradtam a márkánál, azóta már 2 Kangoom volt |
Verdikt | (4.4/10) |