Autók » Renault » Laguna (1993-2001)

Laguna 1,8

Francia Mercedes

2000 környékén került a családhoz. Apám vezette ill. kínozta 2007. jan.-ig, míg nem kezdte meg nyugalmas, nyugdíjas éveit nálam.
Fater keze alatt volt szegény minden.Családi autó, Müncheni charter járat, de még sódert is lapátoltak, a hirtelen fóliával kibélelté tett csomagtartójába.A mi langusztánk azonban csak tette a dolgát.10000-ként olajat és 100-anként 8l. benzint kért. Ezalatt ugy utaztunk mint egy merciben. Egyedül a klíma hiányzik ahhoz, hogy elporladásáig együtt maradjunk. A Franciaautós kliséket felrúgva, japán megbízhatósággal működött, ill. működik remélem még sokáig. A motor nem egy kihegyezett versenyszív,de ezért nem is fog szétesni. A lámpánál a kis mütyürök (swift & co.) ellen nincs esélye,de a pályán reggelire eszi meg őket.

Rosszat csak a fényszórókra mondhatok.Ezek nem a legjobbak az osztályában,de talán még egy trabi is jobban világít :)
A súlyos értékvesztésen már túl vannak ezek a kocsik.Így ennyi pénzért, jobbat aligha talál az ember.

- Toronycsapágyak,valami a kormány szervóban

Renault Nyitrai szekszárd!

Lehúzós, pénzéhes banda!

Tipikus "keleteurópai márkaszervíz"

Maszek szerelő (ex rönyós)
Őszinte, szinte ingyen dolgozik és tudja; egy 10éves autón nem kell mindent, csupán a tönkrement alkatrészt kicserélni.
Őszinte, és olcsó.

Fenntartási költség (8) Évjárat 1996