Francia kényelem, francia megbízhatatlanság! Soha többet!
Életem első autója, nem ilyet akartam de ezt kaptam.
Meg is gyűlt vele a bajom... minden hónapra tartogat valami meglepetést!A megvételt követő 4. napon felrobbant a váltóházam, az olaj elfolyt de még haza hozott.
Pár hét múlva a gyújtótrafóm gondolta át az életét és úgy döntött nem teszi a dolgát többé.Előszőr 110ezret mondtak de végül egy másik helyen 48ezer lett a számla.
Ezek után következett egy teljes fék generál 75ezerért.
Most meg az önindítóm van vicces kedvében, vagy indul vagy nem, az utóbbi időben inkább nem indul.
Mindezek mellett kéthavonta kell 1 liter olaj neki, pedig nem folyik el sehol, nem is füstöl.
Sokat fogyaszt(9-10L) és kicsit lomha, az úttartása nem mondható kitűnőnek, kenődik jobbra ballra, az egész autó nagyon alacsonyan van, gyakran leér az alja ha nem figyel rá az ember!A futóműve kicsit kopog,de viszonylag könnyen veszi a magyar utak akadályait.A motor és váltó alatti műanyag "kopó,energia elnyelő,takaró" lemezek rögzítése kicsit nevetséges...!!Folyamatosan leesnek!
DE!A világon az egyik legkényelmesebb autó!!!Minden kézre esik, egyszerű,átlátható,tágas, és formái időtállóak!
A mai autók közt is megállja a helyét, csak ne esne szét...:(
Összeségében van mit csinálni vele,de legalább ez van és elvisz mindenhova ha éppen nem szerelőnél van.
- váltóház felrobbant... 130ezr
- gyújtó trafó 50ezer
- önindító 20ezer
- kipufogo 5000
- csomagtartó zár (házilag orvosoltam)
- ablaktörlő 2500
Kerekes Tamás, egy jóbarátom, mindíg kihúz a bajból!
Megbízható,olcsó,gyors és minőségi munka!
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1994 |
Megbízhatóság | (5) | Vezetett km | 20000 |