eros kozepes
Szerettem ezt a kocsit is, bar nem egy erogep de kenyelmesen lehet vele autozni, jo a fogyasztasa (palyan 130 as tempoval 6.5-7 kozott) varosban 10 korul. Kenyelmes, szep auto - jo nagy a ter benne es jol lehet pakolni. Noknek is kifelyezetten ajanlom, mert finom lagyak a pedalok es a kormanyzas is konnyu (nekem 185/65 14 gumijaim voltak). Sosem hagyott cserben, mindig haza ertem vele, ugyhogy eleg uzembiztosnak mondhatnam. 2 x belem jottek varosban (1x bal oldalrol, masodszor hatulrol es az elottem levonek loktek) de nem eltem meg remalomnak egyiket sem, pedig a kocsi tort rendesen:((((. 3 evig birtokoltam (a serulesek utan szepen rendbe lett hozva) de szerintem ettol fuggetlenul eleg nagy volt az ertekvesztese (Renaultoknal ez igen jellemzo:((( De ha nagyon oszinte akarok lenni akkor az ezt megelozo R 21-esem (2.2 benzin) mindenben felulmulta a Lagunat (kiveve talan a designben, legalabb is ami a kulsot illeti)
- Megvetelkor vezermuszij csere megvolt; ezen kivul a szukseges kopo alkatreszek (gumi, ekszij, betetek...stb es olaj+szurok). Bal hatso kerekcsapagyat kellett (2 x egymas utan) aztan a hatso lenges csillapitok (megjegyzem emiatt volt a 2. csapagycsere). Kipufogo (komplett).
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1996 |
Előző autója? | Renault 21 | Következő autója? | Volvo V70 2.0 T |