A második szerelem!
Én még csak kétéve hajtom a kicsikémet de teljessen megvagyok elégedve vele. Ami hibák előfordultak vele a villamos részét még nem csináltattam meg. A füttöventillátort a kereskedő állta. Nekem csak megkellet keresni és megrendelni. Pesten gyári ujjat találtam 50e-ért. Napi szinten használom, Télen is elsőre indult. Hosszú távon 90-100 as tempónál 6,4, klímával 6,7 a fogyasztása.
Igaz télen városba kicsit ledületesebben haladva, 9 fölé is mehet.
A családban van egy ignis 1,4 96 le. azis bekajolja a5,5, 6l és 150 körül elfogy,és tiszta fapados. Nekem meg ér ennyit a kényelem.
Persze az autó láttán sok ember vérszemetkap, és versenyezni akar.Mivel kicsit sportossab az átlagnál(ezüstmetál, alufelni, jó sportos hang, kicsit már talán hangos is, szinrefujt lökhárítok).
De én nem vagyok versenyzős tipus.
Eddig akivel beszéltem mindenkinek tetszet.
És szerintem a mai autok között is megálja a helyét, mind kinézetre és felszereltségben.
A csomagtartó is elégnagy, lehet bele pakolni!
Egy szóval nagyon szeretem, és ennyi pénzért jobban felszerelt autót nem találtam volna. Szerelem volt első látásra.
Hogy mi nem teszik rajta? Talán a füttés lehetne kicsit jobb. Mondjuk nekem elég, de a fázosabbaknak kevés lehett.
De majd kimosom a rendszert és akkor talán jobb lessz.
Amúgy májusba ugrik a majom a vízbe, mert akkor megy műszakira(nálam először).
Az egyetlen rossz tapasztalat az volt amikor a kulcs elfelejtette a kodját. Akkor 25 km-ert kellet vontatni a szervízig, és 7000-ért
ujratanították. Azóta csináltattam tartalék kulcsot 35000-ért az most jó. Mellesleg a régi megint nem jó.
De majd megint megcsináltatom.
Remélem kellemes csalódás lessz.
- Műszerfal világitás, klímaventilátor 50e. hátsó ablakfűtés kulcs
- programozás 7e