A legeltaláltabb francia autó
Nagyon szerettem az autót nem lehet rá panaszom soha nem hagyott ott csak a lengéscsillapítókat meg kipufogót kellet cserélni. Nekem ez már második lagunám volt mind a kett? hasonló évjártú volt és ugyanazok a hibák merültek fel. A menetteljesítménye meglep?en jó mert 10 alatt 100 on van és 215 ig meg se áll ami még kellemes benne hogy a negyedik fokozat 180-190 ig jó egy nagyon dinamikus fokozat ha nem elég 110nél a negyedik az el?zéshez ott van a három és már repül is 140 ig az se rossz. Az átlagfogyasztás nálam 7.2 körül állt meg Bp.+kb 50km hosszútáv naponta. A következ? autómat most veszem de az már Laguna RXT 2.0-16V lesz.
Mindenkinek ajánlani tudom a lagunát nagy kényelmes gyors korrekt fogyasztás ha nem tapossák ki a lelkét. Összefoglalva nekem amig csak élek Lagunám lesz az biztos
- Lengéscsillapító 4db felújítás darabja 4000e Ft ba állt meg azon kívül kipufogó dob csere de az minden autón elrohad egy id? után.
Saját magamhoz
Mártírok útján kicsi eldugott m?hely a lengéscsillapítókat ott javítattam. Megvárható (kb. 3 óra)
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1994 |
Előző autója? | Laguna | Következő autója? | Renault Laguna |