A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Renault » Kangoo (2007)

Kangoo Kangoo II 1.6 8V 5 személy 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Családi tank.

Szöveges ítélet

Szóval Németország -Magyarország ingázásra néztünk ki egy gyerekszállító, Isofixes példányt. Direkt benzinest az alacsony szervizelés és a német Dízel tiltások elkerülése végett. Tudom, magas benzinköltség, nem alkalmas ingázásra stb. De megy az autó, tudja a 130-at, és eddig elvitt mindenhova. Igazi pakolós dög, belefér 3 bőrönd, babakocsi, gyerek lomok, asszony lomok, meg tucatnyi apróság. Van benne maffiózó koffer a hátsó sorban, oda lehet elrejteni a titkos gyerekcuccokat :) Az autó Magyaroszágon nem annyira ismert, meg is nézik, hogy mi ez a dobozos csoda. 1.6 8V, ami ritka, cserébe nem is fog bedögleni, mert nincsen benne kettős tömegű lendkerék és vékony motorblokk sem jelelzmi. Elektronikája faék a motornak, ezért is vettük őt. A K4M motorszériáról lehet bővebben olvasni. 400.ezer km-ig elvileg jónak kell lennie, ha adunk neki olajat időben (10.000 km). A gyári csere 15-18 ezer km, ami azért sok lehet. Nekünk nem eszi az olajat, tehát intő jel lehet másoknak, ha enné. Német tulajtól vettem, eladási oka az volt,hogy kellett a hét személyes, ezért vett VW csoport autót. Azóta is szidja az új autóját :) Amit imádok benne: Nagy, magas üléspont, eszméletelenül jó lámpák xeon nélkül. Síkba dönthető hátsó üléssor, azután egy 2,3-as Ikea Pax befér.Rendkívül pontos és jó fékek. Sok-sok tároló bizbaz. Tolóajtó. Amit nem, szeretünk benne: Közvetlen kormányzás, szélben imbolyog (persze,mert nagy az autó), hidegben pontatlan váltó (olajcsere vár a váltóra). Rossz fordulókör. Miért nem német vagy más dobozos lett végül? Rövidebb,mint a többi dobozos az orra végett, így jó parkolni vele. 4 csillagos törésteszt, iszonyatosan kébnyelmes ülések, nagy lábterek, magas embernek és idősnek sem gond beülni. Síkba dönthető hátsó és jobb első ülések. Trükk,hogy sokáig velünk legyen az autó: Vásárlás után vegyünk bele 0w-40 olajat, menjünk vele 100km-t és cseréljük le utána 10w-40 -re,mert azt szereti. Cserébe kimosod a régi olajat és ezt 100 ezrenként tegyük meg. Írok még, ha már relvánsan több ment bele.

Hibalista

- -Gyújtó trafó egy iszonyatosan rossz időben: Megrepedt a hideg-meleg külöbség miatt Ausztriában tankolás közben. Két-három hengerrel 130 km-en át, havas-jeges úton hazavitt. - - -10fokban a hűtő vész módra kapcsolt. Hőszonda csatlakozó WD40-ezés után helyretette.

Ide hordtam szervizbe

Németországban Abai Roland, hallásra, ránézésre megmondja mi a baja :)

Értékelése: 10

Másik szerelő értékelése

Hudi Renault Szervíz: Nagyon sok jó tanácsot kaptam, hogyan oldjunk meg ismert hibákat.

Értékelése:

Képek az autómról

Fenntartási költség (7) Évjárat 2010
Kényelem (8) Használati időtartam év
Teljesítmény (5) Km vásárláskor 140000
Megbízhatóság (9) Vezetett km 11000
Szerviztapasztalat (9) Átlagfogyasztás 9 l
Előző autója? Swift I Következő autója? Kangoo vagy hasonlo dobozos
Ennyire szerette (9) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.1/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Renault Kangoo 2007 (2008)

További ítéletek (11 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)