Szeretnivaló kisbéka...
Nagy bizalommal vettem Renaultot,mivel már volt a családban,kényelmes és tágas autó,nem fogyaszt sokat.Előtte a diesel F Astrám jobban fogyasztott,de jóval kisebb és kényelmetlen!A szervízlista eleje az első nagyszervíznek köszönhető,amit szerencsésen megnyertem.Az előző tulajdonos,egy boltos hölgy,tudta miért vesz új autót.
Minden szép és jó volt,míg 1év használat után jöttek a befecskendezési problémák,kb 80000ft-ot költöttem 1 hónap alatt az autóra.Ezek után fél évig visszaültem egy 1.4 benzines Fastra caravanba,mely helykínálatra nagyobb volt csak szűkös belmagasság és alacsony padlólemez miatt nem volt kényelmes a ki-be ugrálás,meg öreg volt így 150000ráköltés után visszaültem a renaultba.Bár az opel ígyis kitermelte a vételárát és a ráköltött pénzt is fél év alatt.Gondoltam a kényelmes Renaultommal jobb lesz,mi történhet még.Meglepetésemre megint leállogat a dugóban vagy lassítás utáni megálláskor.Ezek után nem vagyok elégedett az 1.2 16Vmotorrral,jól fogyaszt,de költséges.A futómű nagyon jól bírja a magyar utakat,a kényelem is megfelelő,bár kissé teherautós.Volt korábban egy Audi100asom,azt visszasírom,de mivel sedán volt,nem tudtam munkába állítani.
Mindent összevetve jó kis VÁROSI autó ez,ANYUKÁKNAK ajánlom,jól pakolható,kényelmes,elég fürge és magasból jobb a kilátás.
- Vezérlés:74000,Féktárcsák és betétek:35000,ékszíjfeszítő görgő 16000,lambdaszonda:20000,termosztátház:8000,légtömegmérő:15000
Budafok,Hunyadi J. út 3. ,magánszervíz,alaposak,gyorsak,megfizethetők.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | Astra F 1.7 Dtl | Következő autója? | Audi vagy BMW combi |