Autók » Renault » Kangoo (1998-2007)

Kangoo 1.9tdci 4wd

Szeretni való delfin

Mezőgazdasági, üzleti jellegű munkát végzek.Néha terepre is megyek, néha szálltok, és felkeresem partnereimet. Úgy gondoltam, hogy ez a kocsi erre a célra megfelel. Nem is csalódtam. Bár 190 cm magas vagyok,de hosszabb úton is fáradtság nélkül vezetem a Kangoot. Jó érzés a magas ülés pozíció.Erdei dagonyába nem mertem belevinni, de sáros mezőgazdasági utakon szépen teljesített. A család is szereti, és szívesen járnak vele.Egy kicsit hangos az indítás után ,de ha bemelegszik csendesebb lesz. Hosszú úton nyugodtan rádiózhatok benne. Az utazó sebességem 90- 100 km/ óra, és 2200-2500 közötti főtengely fordulattal tudom hajtani a kocsit. Előzésnél, gyorsan 110-120-ban van, de hosszú távon maradok a normál sebességnél, és így jó a fogyasztásom is. A kocsi, teherautó, tehát az egész felépítés ezt a célt szolgálja. A főleg hosszútávú autózás,és a nyugodt vezetés miatt érhettem el ezt az átlagfogyasztást.

- Egy energetikai cégé volt a kocsi, és kinyomoztam, hogy apró szállításokra használták. A vásárlás után átvizsgáltattam, a szűrőket, szíjakat és az olajat lecseréltettem. Egy befecskendező elemet cseréltettem, Győrben javították garanciával. A vészvillogó kapcsolója önállósította magát néha, és ezért szorult cserére.

Szabó Béla 8372 Cserszegtomaj Rezi u. 27.Nagyon korrektek. Munkájuk ár -érték aránya kimagasló.

Fenntartási költség (7) Évjárat 2003
Előző autója? A Toyota Corolla most is megvan. Következő autója? Hilux
Verdikt (8.8/10)

Renault Kangoo 1998 (2007 - 2007)