PATIKA KANGOO!!
Remek autó,soha nem gondoltam volna hogy Renault-ra ilyet mondok,tév hitt hogy nincsenek kevés kilométeres kisteherautók ami jó állapotban van,és nincs 560 ezer kilométer benne ami persze vissza van tekerve 140 ezer. Én valós 85500 km vettem, második tulaj vagyok leinformáltam minden hol ahol csak lehetett pl. tulaj,biztosító,autókereskedő ugyanis onnan vettem. Teherszállításra nem használom szinte csak személyautóként járok vele,cserélve lett rajta az összes szíj görgő vízpumpa,olaj,szűrők. Tény az autónak gazdája volt és én is hasonló képen bánok az autóval. Télen kicsit nehezebben indul de ki bírja a -20 hideget. Alap autó így nem is tud benne elromolni semmi,csak egy központi zárat kapott meg egy szép bicskakulcsot. Kicsit remegett a kormány alapjáraton az alsó kutyacsont formájú motortartó bak cserére szorult,itt érdemes gyárit venni meg éri a különbség kézzel fogható :) 10 ezrenként csere olaj+gázolaj szűrő télen érdemes venni bele adalékot a motor nagyon meghálálja. Szuper autó csak ajánlani tudom 1.9 D motorral.
- Ajtó zárbetétek elkoptak,az oldal ajtó nem nyílt ki.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1998 |
Előző autója? | Passat | Következő autója? | – |