Autók » Renault » Kangoo (1998-2007)

Kangoo 1,9 D

Megbízható munkatárs

Az autót 90600 km el kaptam meg, mint szolgálati autó. Nekem az égvilágon semmi bajom nem volt vele, leszámítva az izzítógyertyákat, és a kulcs cseréjét. Az autóval 5 hónap alatt mentem 25000 km et, és űzemanyagon kívül semmi nem kellett bele, csak olaj. A fogyasztásával nagyon meg vagyok elégedve, 5,9-6 liter, de nem mindíg 90-el járok:) autópályán 140 ig el lehet hajtani, azt még tartósan bírja, a vége egyébként egyre több:). Mikor megkaptam, még csak 135 volt, mostmár 155 kb. Jót tesz neki, ha ki van kormolva. Tapasztalatom szerint egy nagyon megbízható járgyány, habár kicsit hangos. Az anyósülést inkább nem minősíteném, de azt leszámítva semmi panaszom nem lehet a kényelemre, csak a klíma hiányzik belőle ilyen meleg időkben, de az más kérdés. Szerintem egy jó kis autó.

- izzítógyertyák és a kulcs (indításgátló)

saját magam csináltam, mivel céges gép

Fenntartási költség (9) Évjárat 2001
Előző autója? Következő autója? Renault Kangoo
Verdikt (7.7/10)

Renault Kangoo 1998 (2007 - 2007)