A nem szép, de szeretett kedves
Rosszak:
-zajos,különösen nagyobb sebességnél
-magas fogyasztás
-sebváltónál kevés az öt fokozat
-kevés a hely az apró dolgoknak /szemüveg,kulcsok,iróeszköz stb./
-kicsik a kerekek,ezáltal minden kis gödröt visszajelez/vagy az utak rosszak/,nincs választás!
-nem lehetett kérni gyárilag beépített navigációs rendszert / az utólag beépített minden esetben csak pótmegoldás/
-magas ár!(A lista következő kérdésénél:"megérte az árát? "nincs egészen jó válasz, mert a két szélsőség közül egyik sem igaz.)
Jók:
-Jól pakolható családi-kiránduló autó,mai napig szeretjük
-ez a típus már nem is csúnya,egyedi,nem egyenruha
-kényelmes ülésmagasság,belsőtér,-különösen egy kor elérése után tudja az ember értékelni-
Összefoglalva, a hibáival,erényeivel együtt szolgálati értéke igen jó,megállja a helyét autópályán-városban egyaránt-nem szabad külsőleg megitélni, - ki kell próbálni és beleszeret, a célját és igényeit ismerő autós.Szolgál személyautóként,de jelentős szállítási gondokat is meg lehet vele oldani.
Még csak annyit,hogy lakókocsi vontatására is megfelelően használható,természetesen az előírt súlykorlátozások betartásával. / 2 éves gyakorlati tapasztalattal,változatos utvonalak megtétele után kijelenthetem,nagyon jól vizsgázott./
- Meghibásodás 2 év elteltével még nem volt.
- Csak a kötelező szervizelésektörténtek, /olajcsere, ellenőrzések,zöldkártya/ ,melyek sok időráfordítással,magas áron lettek elvégezve
A vásárlás helyére
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2005 |