A nagy francia fegyver
Kisáruszállítónak készült, elvileg, amit lehet nyúzni, pakolni, HASZNÁLNI. Használni-menni, menni-olcsón, olcsón-dízel....DÍZEL! az 1,5-ös dízelmotor megfelelő bejáratás után alacsony fogyasztással képes elég jó teljesítmény leadására. 190 Nm: Kettesben és hármasban 1800-2400 között adja le a nyomatékot. ELég jól gyorsul, kissé puha a kormányzása, de miután megszokja az ember, lehet vele gyorsan vezetni. Nagyobb sebességű, élesebb kanyarokban kissé orrnehéz, de ez teljesen rendben van, hiszen hátul 500+1000 Liter csomagtartó üresen "tátong", a súly elől van.
Mivel nem élményautónak készült, kényelmei funkciókat sem szolgál, Elviselhető belső tér, franciásan gyenge illesztések, alapjáraton való indulásnál más dízelekhez képest is néha túl hangos. Az ülések magassága nem állítható, talán mert nem is kell, 205 cenitiig szerintem mindenki simán befér; nekem kényelmes az ülés, ami egyébként átlagos, oldaltartása nem túl sok van :D
A felfelé nyíló teljes hátsórészt befedő csomagtartó-ajtó nagyon praktikus, ha közel állok másik autóhoz, akkor is könnyen nyitható. a tolóajtók is nagyon hasznosan, szűkös helyen nagyon kényelmes, nem kell nézegetni a mellettünk álló kocsit...
Összességében az elsőre nem túl megnyerő külső mellé kellemes dízelmotor, jó pakolhatóság, hatalmas csomagtartó és nem túl kidolgozott belső tér társul. Hosszú utazásokra nagyon jó!
Szép fényezéssel még jobban néz ki..!
Aki sokat pakol, vagy csak szereti a nagyobb fejteret és egy jó dízelmotoros kocsit szeretne, esetleg még nagy családja is van, annak mindneképpen ajánlom!
- Kétszer tört be az első szélvédő, kavicsfelverődés miatt.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2004 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 22000 |