Autók » Renault » Fluence (2010)

Fluence 1.6 16V Privilege

Elegáns

Családi autót kerestünk a gyerekek miatt, megnéztük amit lehetett és ennél maradtunk. A Fluence volt a legjobb ár érték arányban és még nekem szépnek is tűnt. A legfelszereltebb verziót ( Privilege ) vettük meg + extrákkal: Elektromos üveg napfénytető, R-link navigáció, pótkerék, küszöbdíszlécek, üllés fűtés, csak a xenon lámpát nem rendeltük meg az elérhető listáról. Vaj színű autót választottunk félbőr belsővel. Nem csalódtunk benne, szép kényelmes és full extrás kocsi volt, amit nagy megelégedéssel használtunk 6 éven keresztül. Bejártuk vele az országot és párszor Görög országot is. A munkám miatt sok féle márkájú kocsit használtam, de a Renault egyáltalán nem vallott szégyent, sőt.Mindenki azt mondta, hogy Franciát ne vegyél, pedig ez volt az egyik legmegbízhatóbb kocsim, annyira, hogy vettem mellé egy másik Renault-ot is és most még egy Dáciát is. 2 felnőtt és három gyerek a cuccokkal simán elfér benne. Autópályán tele cuccolva nem egy erőgép, de a 130-at gond nélkül tudja. Vannak akik hangosnak mondják, nekem nem volt zavaró, szerintem 130-as utazóval nem zavaró a hangja az R-link amúgy sebesség függően emeli a rádió hangját. Rengeteg kényelmi extra volt benne: kulcs nélküli nyitás és indítás, világító ajtók, naptető, könyöklő, beépített szemüveg tartó stb. Aki kényelme családi kocsit keres annak bátran ajánlom. Nekem 102 000.-km alatt nem volt vele megállós bajom, jó kocsi.

- Két éves korában az okoskereket cserélték garanciában.

Debrecen Renault Kalydi. Rendesek voltak, alapvetően ajánlom őket.

Fenntartási költség (9) Évjárat 2014
Szerviztapasztalat (9) Átlagfogyasztás l
Előző autója? Punto Következő autója? Lodgy 1.33 tce
Verdikt (8.9/10)

Renault Fluence 2010 (2010)