Autók » Renault » Express, Rapid (1985-1998)

Express, Rapid 1.9 D

Ez a rön? nem autó....

Ez az autó maga volt a rémálom számomra amikor végre sikerült rávenni a céget ahol dolgozom a cserére a barátaim könnyebbültek meg a legjobban akik állandóan jöttek menteni engem, mert nem telet el úgy 1 hónap f?leg a vége felé hogy ne robbant volna le valahol. Amikor ett?l az autótól megszabadultam megfogadtam, hogy SOHA az életben Renaultot NEM inkább gyaloglom.

- Hogy mi romlott el rajta??? Inkább mi nem ? Sorolom a f?bb hibákat 4 év alatt a cég kb 800-900 ezer forintot költött rá(nem min?sitem tovább ?ket) Tönkre mentek: Váltó cserélve( ez a Baumgartner szerviznek köszönhet? ahol beletörték a kilóméteróra spirálját a váltóba és a kis darab mindent lerendezett) Féltengelyek kb 4x voltak cserélve f?leg a bels? csukló ment tönkre. Hengerfejezve kb 5x volt (jó ez a kiméletlen bánásmódnak is köszönhet? amit t?lem kapott 140 es tempó) Izzitógyertyák télen kb havonta mentek tönkre. Kerékcsapágyak évente cserél?dtek. Kilukadt a h?tt?. Folyt bel?le az olaj állandóan. A m?szerfal világitás = 0 a f?tt?ventillátor motorja csapágyas lett visitott a nagy fokozatban kerregett a gyengébbikben. A gázolajsz?r?ház membránja elszakadt.

Renault Baumgartner Budapest
Renault Renta-x Tatabánya