Autók » Renault » Espace (2002-2015)

Espace 2.0Dci 175le initiale

Eszeveszett utazó hajó

Ez a negyedik espacem az előzőekkel sem volt sok hibám,de azokban csak 170000km.volt.Ebben viszont 223000van most de ezt megtartom mivel a létező összes extra benne van amit az autoba belelehetett kérni 2007 ben.Atöbbiben mindig 200000 alatt jöttek ki a hibák illetve a kopó alkatrészeket is elötte kelett kicserélni,ezen legaláb már megtörtént mielöt hozzám került.Veszetül megy,úgyhogy a fogyasztására is nagyon oda kell figyelni mert hamar az egekbe szökhet.Saját mért fogyasztásom:város nyáron klima nélkül 8.5,autópája:6.2 110km nél.Szerintem ez teljesen jó,igaz a feleségem modusa városban is csak 5l. eszik.Na de ez az autó közel 2 tonna.A gyerkőcök nagyon szeretik mivel hatelmas a hely benn és az üléseket is mindenféle képpen tudják állitani.Egy nyári vakációra mindent ellehet vele vinni még a három kerékpár is kényelmesen elfér hátúl a gyári tartón.Melette az utánfutó a csomagtartóban mivel a 3. gyerkőc még csak abban utazik.Hosszú uton sem fájdul meg az ember lába mivel van hova kinyújtani,és millió beállitási lehetőségre van mód.Erröl nem tudok semmi rosszat irni mivel az olajcserén kivül még semmi nem romlott el nembeszélve a kevesebb kilométeresekről.Ha érdekel elmondom szivesen hátha valakinek még van más mondanivalója amit még nem hallottam:06303049049.Üdv. egy espace fan.

- Kormányösszekötő,kanyarstabilizátor,keréknyomásérzékelő.

Renaultnál dolgozott,az ereiben is ELF olaj folyik.

Fenntartási költség (6) Évjárat 2007
Előző autója? grand espace Következő autója? ua
Verdikt (8.2/10)

Renault Espace 2002 (2005 - 2007)