Eger Tizeshonvéd 15
Heló nagyon szeretem afeleségem és a 3gyermekemel együt mindenkinek megvan amaga kis felséterülete! Nagy hatalmas tágas halk jo fogyasztásu az utat jol fekszi igy konyedén lehet nagytempoval nagy kanyarokat beveni ami egy kicsit boszant az a loereje csak 114le lehetne töb mert a nagyob emelkedökön kicsit kinlodik hameg visza váltok retentö lesz a fogyasztása akar 14l is képes megeni amugy finom használatnál 8l körül marad de pájánis jol fogyaszt 140 nel se eszik töbet 8,5 nél! Amugy minden okés az autoval egy normális szerviz után nemnagyon lehet probléma csak a csalo szerelökel vigyázatok és tiis járjatok utána az alkatrészeknek mer lehet alkudozni az eladokal 10-20%kot lehet törzs vásárlok akár 30%ot is kitutok csikarni! Amugy mostis megvan és nem akarok még legaláb 1 évig lecserélni!
- difi már kétszer elöször 60e volt utána a németek czinálták 67,14eu ba került! A töbi probléma a használati elkopas miat volt egy kágyu véget a bal lengéscsilapito 20e volt ez az én hibam volt! Amugy tartogömbfej kutya csont kormány rud ezeket mar kétszer sajna elöször atvágtak a lehetö leg szarab alkatreszeket teték bele de borsos áron másocor mar kiváloan megjavitoták feleanyiért! Meg az öninditval jártam hasonloan harmadjára jois let 2*majd 20e volt 2napig müködöt de harmadikra 15e böl megusztam azota semi gond szuperul indit!Még motortaro bak az olajos 28e féltengej gumi harang 4e féktárcsa 22e/db kuplung és gáz bovden! A kuplung bovdent sajna nagyon drágán lehet beszerezni 82e ért de a2,2dizelé kis alakitásal beletehető ami csak 7500ft tök jo nem!
Elöször francia auto szerelöhöz hortam de simlisek!!!!!!!
Most egy ismerösömhöz hordom nagyon korekt és jó és gyorsan dolgoznak mesze van tölem de megéri!
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1998 |
Előző autója? | orion1,4i | Következő autója? | Renault Espace IV 2,0T 170le |