Autók » Renault » Clio (1998-2001)

Clio 1.5 Dci

Városi vagány spórolós fiataloknak!

Ez az igazi tökéletes kisautó. Még időben vettem 86.000 km-el, közel ugyanennyit tettem bele 4 év alatt. TGK-volt, két személyes, hátul raktér. Persze nem szállítottam semmit, csak szaladgálós kocsi volt, de annak tökéletes. 66 lóerő, ami a fürge kis jószág a maga kis kasznijával. A turbó miatt jól gyorsul, a 92 lovas suzukit simán veri. :) 4 év alatt alig költöttem rá, de nem azért mert nem akartam, azét mert szinte semmi sem omlott el. 150.000 - nél megkapta a vezérlés cserét, addig csak kopó alkatrészek, fék, szilent, gumi. Nagyon szerettem és nagyon megbántam hogy eladtam. Olcsó volt hozzá minden, már ami kellett. Viszonylag extrás modellek, még a földúton vagy út nélkül is elment bátran. A fogyasztása valami hihetetlen 50 literből 1200 km!! Ha tapostad neki, akkor 1000 km, de akkor tényleg folyamatosan pörgött. Csak ajánlani tudom mindenkinek, persze lehet, hogy 150. e felett már más bajok is lehetnek, de mindenképp megérte a pénzét. Nem hosszútávra, nem nagy embereknek, de városi kisautónak No 1.

- 1. Fékbetét csere. - 2. Jobb hátsó kerék csapágy csere. (kb. 5000 Ft.) - - Igen közel 80.000 km után semmi mást nem kellett kicserélni!

Haverok - semmi komoly.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2003