Vágtázó éticsiga
Az els? saját kocsim. Kis méregzsák, a maga majd´ 100 lovával. Sokan nem hiszik, de 1 német sztrádán 4 f?vel, csomagokkal 210-ig ment fel a km óra mutatója. Kis autóhoz képest kényelmes, még hátul is jól el lehet férni, a Tech Run kagylóüléséb?l pedig nem lehet kiesni. Persze belül kemény m?anyag ahol nem vászon, de ez ebben a kategóriában 4-5 éve trendi volt.
A kanyarokat jól fekszi, és ezért nehéz ellenállni a rallys vezetési stílusnak.
A franciásan kemény és rászkódó váltó a legnagyobb hátránya, másfel?l kényelmes vezetni. A barátn?m és a szüleim is inkább ezzel, mint a saját kocsijukkal mászkálnak, ha én éppen nem vezetem.
4,5 évesen kezd?dik az alkatrészcserés id?szak, de WV Polo-s ismer?seimhez képest fele pénzb?l úszom meg ezeket. Szintén el?ny, hogy a többi kisautóval ellentétben motorblokk bontás nélkül, egyedül is lehet els? izzókat cserélni, és csak 2 újjunkról megy le a b?r közben.
Túl sokat állítólag nem lehet várni egy kis francia autótól, viszont esl? kocsinak kit?n? volt. Igazából nem értem azokat, akik korábban kiröhögtek, hogy francia kocsit vettem. ?k azóta is szívnak a német verdájukkal.
Nem vitatom, sajátos ízlésvilág kell a külseje elfogadásához, de gyorsan hozzászoktam. És az sem hátrány, hogy úgy néz ki, most jól áron el is tudom adni.
A reklámokból ismert éticsigás kiskocsi összességében istenkirályság!!!
- Trafók - 2 év után garanciális csere típushiba miatt (csak 10%-t kellett fizetnem)
- Vezérm?szíj, feszít?k, ablakmosómotor, vízpumpa 4 év után - szervíz 100e körül
- Bels? ajtónyitó kilincs - mindegyik 1x kitört, az utángyártott már stabil
Amit lehetett apám haverjával csináltattam, egyébként
Renault Újvári, Dabas - merem ajánlani, korrekt szakért? a csapat.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Honda, vagy Toyota |