Autók » Renault » Clio (1998-2001)

Clio 1.4 RN

Total Brutal Verda

Total Brutal Verda-Imádom.Határtalanúl sok lehetőség van a tunningra.Kis kasznihoz 75 LE motor jár és megfelelő gumikkal ez jól ki is lehet használni(ajánlom A Bridgestone Potenza-t 185/80 R14 be iszonyatosat fog az aszfalton.A fogyasztását nem mindíg értem 4 fő+cuccokkal M7 150Km/h Siófok-Ferihegy-Siófok 300 Km-17liter körül. A városba bekap szerintem néha még 8 litert is.Rövid távon rengeteget eszik.Lehet vele meglepetést okozni a pirosnál ha vki esetleg versenyezni akarna, de vigyázat 1 esbe 6000 leszabájoz!!!Tudni kell kezelni.
A hátsó rugók kicsit nyikorognak valószínű idővel cserélni kell, de nagy sebességnél is stabil, még kanyarban is.

- Üdv. A gyári akku 5 év után halt meg, szerintem amperszámba kicsi volt 2 óra után a magnó leszívta.Az új 44 Ah lett-ez tutti.A kézifék, ha nem figyelek oda néha félúton megakad, kis idő múlva vettem észre,hogy miért nem megyek normálisan..Kis odafigyeléssel kivédhető.Nem érdemes szakszervízbe hordani, mivel átlagos szervíz ott 24000Ft.körül van.Ha magad megveszed a szűrüket, olajat akár az UNIXtól a feléből is megúszod!!!

Igazából még nem volt semmi olyan gondja, hogy szervízbe kellett volna vinnem, de ha viszem akkor Tabra a Farkas Autószervízre bízom a dolgot.

Fenntartási költség (3) Évjárat 2000
Előző autója? Következő autója? subaru impreza wrx
Verdikt (5.5/10)

Renault Clio 1998