Megmentett francia
Összeségében megszerettem a kis francia kocsit,megbízható és méreteihez képest kényelmes autó!
- Az autó előző gazdája sajnálatos módon nem foglalkozott a kocsival,többször is sikerült összetörnie,de szerkezetileg megjavítatta ugyahogy!! Az autó futásteljesítménye kíválónak mondható a mai autók között! 2001-2012.ig 102000 km!!!Mikor hozzám került,tudtam,hogy a hanyagság miatt lesz mire költeni,de napi használatra kell az autó!A következőket kellett eddig megcsinálni a kocsin : Komplett vezérlés csere,komplett kuplung csere,váltó kinyomó villa műanyag persely,féltengely gumiharang, "kutyacsont" , üzemanyag szűrő,féktárcsa,fékbetét,3 garnitúra izzó az első lámpákban(a mai napig rejtély,mert 2hét alatt kellett,azóta semmi baja)Én 8-9000 km. után cserélek olajat,szűrőket ami kb. 10.000ft.,ablaktörlő lapát,azt hiszem ennyi!Egy év alatt 31000 km.-ert tettem bele az autóba és egyszer sem hagyott cserben, a fogyasztása 5 liter környékén van,6 liter még nem volt és 70-80% ban Pesten járok az autóval!Kb. 150-170 ezer ft. volt amit rá kellett költeni az autóra,de megérte!!Már csak esztétikai hibák vannak az autón,de azokat is szép sorjában meg fogom csináltatni,kb. még 60.000 ft. lesz a fényező szerint!Olyan apróbb hibák voltak még,amik szintén a hanyagság miatt voltak,pl. a szigetelő gumi,ami az ajtóknál van,nem volt rendesen a helyére nyomva,ezmiatt autó mosóban mindig beázott,alufelnin volt a téligumi,acélfelnin a nyári,stb. ezek inkább csak bosszantóak,nem a tipus hibái!!
Ismerős szerelte/szereli az autót
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2001 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 102000 |
Előző autója? | 740i | Következő autója? | Valószínüleg A6 kombi, vagy valami hasonló |
Verdikt | (7.8/10) |