majdnem clio williams
Az autó röviden zseniális. sportülés elöl, szép alufelni, elfogadható cds rádió. 110 paci, elektromos minden, fedélzeti komputer meg miegymás. két gondom volt vele: az els? rögtön a 25ezres szervíznél amikor közölték hogy els? fékpofa csere. okés hajtottam szegénykémet. a másik mikor eladtam: a fedélzeti komputer lelkesen jelezte a 10,2L átlagfogyasztást. hmmm. városi kisautó mol részvényekkel gazdit keres :) viccet félretéve: kispórolták a hátsó tárcsafékeket, és egy hegyi kerget?zés közben érezhet?en elfáradtak a dobfékek hátul. egy id? után vissza kellett venni a tempóból. autópályán 170nel bármeddig, de nem ilyedt meg 200 körüli tempónál sem. igazán elemében a bükk vagy a börzsöny útjain volt, persze sosem mefeledkezve a könnyen korigálható alulkormányozottságtól. 1-2-3ban er?s kigyorsításnél tolta ki az orrát rendesen (vizes úton már figyelni sem ártott) összességében manapság 1,6m -ért hozzávágnak az emberhez egy 100e km körüli nagyon jól felszerelt 1,6 16v-t. komolyan mondom fáj a szívem hogy már nincs meg, mert egy focus vagy egy új meganne céges kaki amivel járok ugyan nagyszer?ek - de meg sem közelítik azt a mókát amit egy 3 ajtós 1,6 16v nyújt!
- semmi nem romlott el csak a józan ítél?képességem :) a 3 ajtós 110 pacis clio nagyon jól ment. kb 650e-be került a megpördülés útról lepattanás
Renault Top Car Eger - els?osztályú márkaszervíz. profi, gyors megbízható. aki márkaszervízen spórol és bontott, utángyártott szirszarokkal javíttatja autóját az a saját seggét teszi kockára. magyarul hülye. kb annyira mint az aki a téli gumin akarja megspórolni a sítábor árát.
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | clio 1,2 | Következő autója? | ford focus 1,6 5 ajtó |