Imádjuk a tütünket!!!!
2007 tavaszán vásároltam meg az autót. Több ismerősöm is ajánlotta ezt a márkát. Eredetileg ugyanis Puntot akartam, de gyorsan lebeszéltek róla! 2007 nyarán megjártuk vele Svájcot. Oda-vissza 3000km volt. Gond nélkül ment neki :)
A svájci hegyek próbára tették a féket, mikor haza jöttünk akkor a fékbetéteket lecseréltem rajta.
Azóta voltunk kint Horvátországba, Szlovákiába és Romániába is vele. Nagyon nagyon szeretjük. Nem akarjuk eladni, legalább is egy jó darabig biztosan nem. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A fogyasztása rendkívül figyelemre méltó, én megkockáztatom, hogy még 5L alatt is megyek vele. A 6L-t átlagra értem.
Amióta megvan vettem bele egy Xenon készletet előre meg Lexus hátsó lámpákat illetve a gyári kipufogót cseréltem le sportra. 6 hangszórós Magnat szett van benne, jelenleg egy Panasonic fejegységgel hajtva.
Nagyon nagyon kényelmes. Össze sem lehet hasonlítani egy Corsa-val vagy 206-al esetleg egy Fiesta-val!!!! A CLIO-hoz képest nagyon fapadosak!
- A kötelező dolgokat kellett csak cserélnem rajta eddig. Megvételkor: olajszűrű,vezérműszíj,levegőszűrő, olajcsere. 13ezer km után ("kötelező") : olajcsere,olajszűrő, levegőszűrő. Az olajszűrő szinte azonnal megadta magát, de sztem gyári hibás volt, mert a csere után pár héttel történt. Kicserélték, azóta szuper.
- Ja és egyszer még fékbetét csere is volt.
Lakatos Laca (Eger)
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 1998 |