Autók » Renault » Clio (1998-2001)

Clio 1,2 fapados

Hibái ellenére is SZERETEM!!!

A kocsi az apámé ,de sokat hajtottam.Nekem 1.4-es almeram volt,s abból átülve gyengének tünt.Előzéseknél vissza kell váltani.de ha megszokod jól lehet vele haladni.Futóműve feszes pattogós,de sportos közlekedéshez jó,kanyarokban jól fekszik.Belső tere finoman szólva csúnya,rideg,gagyi műanyag vesz körbe,ami 6 éves kora körül elkezdett repedezni.Csak 4 felnőtt utazzon vele hosszútávon!Csomagtartója kicsi,de mit várjon az ember egy ekkora autótól.Eddig csak egyszer hagyott cserben,egy este leálltam vele és másnap nem indult.A szerelő azt mondta,hogy az injektor koszolódott el.(sokat jártam Ukrán benzinnel)Tanácsolta használjak injektortisztítót. A hátsó kipufogódob 5 éves kora körül darabokra esett a rozsda miatt,kapott helyette utángyártottat,de az is leesik 3 év után. Az első féktárcsák és fékbetétek nagyon kopnak.Alapjában véve jó kis gép ,de igényli a karbantartást!1.2-es motorral csak nyugodt ,öreguras vezetőknek ajánlom!!! Ennek ellenére szeretem,és még mindig tetszik az alakja!

- Hátsó kipufogódob 2x lerohadt róla,az ajtó müanyag boritásai megrepedtek,eltörtek(ajtónyitó karnál,és a hangszóróboritásnál),jobb első irányjelző 2 naponta nem müködik(megmozgatva az izzó csatlakozóját már kész is,valószínü hogy a vezeték törött)

Renault Sajószöged (már megszünt)

Fenntartási költség (5) Évjárat 1998
Előző autója? Almera 1.4 Következő autója? Nissan Almera 1.5