A reklámmal szemben, EZ tényleg egy "harapós kis dög"!
Rossz tulajdonság:a vízpumpa be van építve a blokkba a vezérműszíjj hajta.szíjjcserénél ajánlatos a pumpát is cserélni,mert előfordulhat,hogy később szivárogni fog,hallottam már olyat,hogy nem cserélték ki,és nem egész 1000 km után szivárgott a hűtővíz. picit kicsi a hely hátul a lábnak,és a fejnek.
Jó tul:nagyon merev kaszni jó futómű. nagyon stabil.Aki tud vezetni az még akár élvezheti is amikor pl. a körforgóba beérve kb 50 km kőrül elkezd kicsit csúszni a feneke amit 1 pici ellenkormányzással rögtön a helyére lehet tenni.nagyon jól irányítható,a kaszni rögtön reagál a kormánymozdulatokra.(PERSZE NORMÁLIS GUMIKKAL!!!!pl.good year gt 2 /185 ös legalább) 1,2 hez képest melepően harapós,az 1,4 es szuzukikat sorra verem 2. ig még néha az új 1,6 os swiftet is megszorongatom vele.1
- nemrég olyana volt,hogy néha nem akart beindulni,amikor újraindítottam a számítógépet állt. beindult.elvittem hibakód kiolvasásra:ott minden mérhető érték tökéletes volt.Átvizsgálták,és kiderült,az indításgátló jeladó gombájának elektromos csatlakozása (a blokkon)volt oxidálodva. kontktspray el megjavították.rendesek voltak a szalonban,nem került semmibe a javítás. azóta és elötte sem volt vele semmi baj.120000km vezérműszíj,feszítőgörgő,vízpumpa csere gyári alk.részekkel munkadijjal 80000 ft.
Renault bácska kft baja
magán