Autók » Renault » Clio (1998-2001)

Clio 1.6 16V RXI

A " Gépmásom " (egy őrült)

Típikus álom használt autót vettem ! Öreg pár , garázs , törésmentes , MEGKIMÉLT , + Magas felszereltség !
Én személy szerint japán párti vagyok az elöző 5 autóm is az volt ! Autóvásárlás elött áltam olcsó , és kegyetlen strapa biró autót kerestem ! Hírtelen felindulásból esett a választásom a francia márkára , és teljesen véletlenűl találtam rá az enyémre !
6. Hónapja van meg , 30.000 km Abból max 10.000 km országút ! A többi .... BUDAPEST !! Én benne élek ! Gyilkolom !!!!
Motor : Nekem még a hengerenkénti trafókkal sem volt bajom ! Olajat megkapja 8000 km - ként ! Egyszer a nagy hidegben elment az alapjáratom , de bemelegedet és soha többé nem volt ilyen jelenség ! 108 L.E -- Megy , nagyon megy ! Köszönhetően a rövid áttételezésű váltónak , Jól gyorsul , bár sokat kell kapcsolgatni , és a fogyaszás rovására megy , bááár egész alacsony fordulattól elindúl! Városban 8.5 L / 100 km - nekem , de én hajtom is ! Országúton 120 km/h - nál korrekt , 160 km/h - nál 4200 - 4500 - as a percenkénti fordulat , már a városi fogyasztást pródukálja , 180 -- 195 (a vége) km/h - nál 5 . sebbeségi fokozatban lepörgi az összes felhasználható tartományt , de egy tankból nem járom meg Debrecent oda - vissza 10-15 L / 100 km (környezeti tényezők is befolyásolhatják) ! Stabil a futómű , nem kopog , nem csörög , Birja a rossz utakat , kanyarban kicsit dobná a farát ! Elinduláskor figyelni kell a kuplugozásra , mert a mai napig képes vagyok vele lefulladni , érdekesen kezd el fogni !
Kényelem : Plüss belső , jó- nem túl kényes (a cigerettával óvatosan), műanyagok kicsit csörgősek , de jó minőségüek , és könnyen tisztán tarthatóak , VISZONT !!!!! Hátúl brutálisan kényelmetlen utazni ( 3 ajtós ) , és macera bemászni a vezető oldali ajtótól ! 180 cm - a magasságom , de teljesen hátra van tolva a pilota "szék" , és csontra leengedve a magasság ! Még variálnék ezen a téren , pedig nem szeretek fekve vezetni ! Kormány bőr boritása fényesedik , és a váltógombról a számok eltüntek ! Csomagtartó mérete pont jó az egy hátizsák váltóruhámnak , pár sörnek , és egy kupac kacatnak ! Nekem jó !
Összegségében : Én megszerettem , igazi városi sportos autó ! A közvélemény ellenére csalodtam egy jót benne ! ......IDÁIG.....

- Általános korral és kilométerrel járó kopó alkatrészek ! Kipufogó(30.000.-) , Vezérlés csere (80.000.-) !

Legjobb barátom ! Korrekt ár , BIZALOM ! Nem dob az alkatrészekre tizen - huszon ezreket !

Lehuzott , és álitólag kicserélte a kifizetett alkatrészeket !

Fenntartási költség (7) Évjárat 1999
Előző autója? Következő autója? Renault clioooooohhhhhhh RS !!!!
Verdikt (7.1/10)

Renault Clio 1998