3 évig jó feleség, aztán mocskos ribanc
Három évig tökéletes volt, aztán elkezdődtek a gondok.
A legdurvább: menet közben kigyullad az elektronikai hiba-jelzés a műszerfalon, a motor ereje elmegy, sokszor alapjáratra visszaáll, sokadik újraindításra vagy jó lesz, vagy nem. Általában 5-6 újraindítás kell neki ilyenkor.
Picike. Elől 185 centisen, 90 kilóval alig férek el.Hátul borzasztó kicsi a hely, a csomagtartó is jelképes. Tudom, kisautó, de akkor is, embereknek készült, akiknek bele kellene férniük, nem?
Pozitívuma, hogy ha odataposok, egészen jól megy, 80-90-es tempóig. És jól néz ki!
Törésteszt? Megvolt.. Sajnos márkaszervízben egy első lökhárító, egy hűtőrács és még néhány apróság 350 ezer forintba került. Amikor megtudták, hogy casco-ra lesz, akkor ment fel így az ár, előtte 140 ezerről volt szó. Rablóbanda!!
Jópárszor megjárta Olaszországot, az olasz szigorítások előtt nem egyszer mentem vele óra szerint 200-at olasz benzinnel! Körülbelül negyed óra padlógáz kellett ehhez, de tény, hogy ment.
A leömlőt nem fogdostam volna utána.
- -Hátsó fékbetét kettétört valahogy menet közben, leállítás után az autó meg se mozdult.. Nem forgott el a kerék!
- -Légtömegmérő
- -Nyikorognak az ajtók
- -Zörög az egész belső
- -Feltűnően gyakran égnek ki az izzók
- -Kézifékkötél beakadt, behúzás után nem engedett ki
Márkaszervíz, közelebbről meg nem nevezett városban.
Lassúak, arrogánsak, hülyének nézik a vevőt.
Amikor először produkálta ezt az elektronikai gondot, anyám vezetett. Bevitte hozzájuk, erre előadták, hogy azért állt le menet közben a motor, mert magassarkú cipőben nyomta a pedált!
Azt hittem, megyek és megverem őket, úgy fogtak le.
maszek szerelő, aki a család egyéb autóit is csinálja.. munkadíj a márkaszervíz fele, másnapra kész minden
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | Swift 1000 | Következő autója? | Audi? |