Autók » Renault » Clio (1990-1998)

Clio 1.9 D

Szeretni való kis mackó. 1,9D

Szuper kis autó! Egyszer majdnem eladtam, de meggondoltam magam, amikor jöttek érte. :) Nem engedtem az árból és szerencsére megmaradt. Nem vagyok "kisember", de bőven elférek benne és mondhatni nagyon kényelmesek az ülések.
Szerkezetileg tökéletes, nem kopog, zörög, sosem kell rajta cserélni semmit. Műszakin csak átgurult, nem is gondoltam volna, hogy hozzá sem kell nyulni. A motor nagyon megbizható, pöccintésre indul mindig és mindenkor. Volt hogy minusz 24fokban, nyitott garázs ajtó mellett, egyetlen kulcsfordításra beindult. Amnikor már a benzinesek is köszörültek. 350000ezer van benne, de elképesztően megbizható. Szinte új autó módjára viselkedik, nem is értem, hogyan lehet ennyire jó! Bárhová el mernék indulni vele. Ketyeg, mit egy doxa óra és sosem áll meg. Inkább 4 litert fogyaszt 100on, mint 5litert. Igaz, nagyon vigyázok rá, kímélem a kicsikét. :) A kasztni csak a hátsó sárvédő íven rozsdásodik kicsit (egy két pötty), idővel cseréltetem az ívet.
Az alja, mint egy új autónak, saját magam alvázvédőztem.
Egyszerüen, nincs szívem tőle megválni, pedig jó lenne, egy "szebb", igényesebb, biztonságosabb autó.
Ha lesz másik, szerintem akkor is megmarad.
Egy ilyen jó autót kár lenne eladni.

- hátsó kerékcsapágy, első fékbetétek,első szélvédő.

kissebb vidéki mühelyek

Fenntartási költség (9) Évjárat 1993
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 320000
Előző autója? Golf Következő autója? Volvó S70/V70
Verdikt (8.1/10)

Renault Clio 1990 (1991 - 1998)