Szeressük!?
Én csak 1 éve használom, el?tte család szinte minden tagja próbálta kiélvezni el?nyeit, hátrányit. egyedül én nem törtem még, kapott már balról teherautót, ott azóta is rohad, jobbról 2x beletolattak, ezér´ kapott egy új ajtót. ahhozképest hogy miket élt meg, gyönyör? állapotban van.
egy kisebb 120km es túra alatt kishíján megadta magát, negatívan m?ködött a gázpedál :D de túléltük, 60-70km/h egy IFA mögött 50kmen keresztül. de volt már olyan hogy minden világítás nélkül kellett vele közlekedni egy szép nyári éjen. ez a hiba is nyom nélkül elmúlt. jobb napjain óra szerint futja a 160at, belefér egy kerékpár, 3zsemle 20 dkg párizsi 2 doboz cigi, meg 2ember. kicsi, csak rá kell nézni.2 ember kéyelmesen elmehet vele nyaralni 1-2 hétre, hátra meg úgyis csak büntib?l kell ülni (annyira nem vészes). városban tökéletes, gyorsul is lassul is, már túl van a 200000.en, legkés?bb jöv? augusztusban búcsúzunk egymástól ha kibírja m?szakiig:.(
- legutóbb: k.fék kötél, féltengely gumih., alsó gömbt., axiál csukló ez olyan 38eft, de volt már váltó és kipufrendszer is cserélve, hegesztve, fúrva, faragva, szigszalagozva ;)
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 1985 |
Teljesítmény | (2) | Km vásárláskor | 120000 |