Elég a "németautó" imádatból!
Használtan, Németországból érkezett 7 évesen csillaggarázsos autóként, gyönyör? plüss piros színben napégette kárpitozással.A fényét többszöri házilagos polírozással visszanyerte, az ülések huzatot kaptak a m?szerfalba pedig a gyárilag kialakított helyre egy R 11-es digitális id?mér? órája került egyetlen extraként.Ezután 7 év és kb 140ezer km után eladtuk.Közben az olaj és gumicseréken kívül nem történt semmi, illetve 3 gyermekünk megtanult rajta vezetni, elütöttünk 2 kutyát, egy kicsit meg egy nagyot. A nagy után els? lökös forrasztás házilag, mert megmondták az új árát.Miután egyszer alig tudtam megállni egy sárgában vészfékez? mazsi mögött, arra gondoltam mi lett volna ha nem én nyomom a féket a 120 kilómmal hanem az asszony az ? 52-jével, eladtuk.Maradtunk a márkánál, a twinin csak simogatni kell a fékpedált -fejl?dött a technika, lépést kell vele tartani, ha teheted.Id?tálló, ma is szép forma, ha meglátom, néha sajnálom a szuper rugózását, az új jóval feszesebb.
- Gázbovden szakadás zsírmérgezés miatt, elosztótengely kopás miatt beégett megszakító, gyújtókábelek cseréje -mert a nyest megrágta.
Sulyok László Bp.XVI.ker.Timur u végén, Csömör tábla el?tt jobbra.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1986 |
Előző autója? | P126(kispolszki) | Következő autója? | Twingo |