19 éve korrekt
Kockalada után első nyugati autó... Kézre esett, könnyen kezelhető kütyük és kormány, jobb fék, halk motor. Igazándiból kivül és főleg belül egy végtelenül egyszerű autó, de valószínűleg ezért is bírja még a 19. évében. Igaz vigyázok rá, de napi használatban van most éppen 6 l körüli fogyasztással. A formáját még mindig szeretem, messziről (ahonnan nem látszik egy-két rozsdavirág...) szerintem tutin néz ki. A felniket feketére festettem, a műanyag borítás körbe-körbe teljes, az autó fehér. Egy dolog zavar igazás, hogy nincs benne még katalizátor, így lassan ki leszek tiltva egyes helyekről.
Nekem nagyon bejött, előbb-utóbb biztos lesz másik, de nagyon-nagyon nehezen válok (ha egyáltalán) majd meg tőle! Hajrá Röncsi!!!
- vízpumpa, kormányösszekötők, gumibakok, egyéb kopó alkatrészek (én ugyan kicseréltem a hengerfejtömítést, de utólag kiderült, feleslegesen, nem az volt a gond)
Márkaszervízben nem járt velem, egyszerű ezért sok minden otthon is meg lehetett bütykölni rajta. Nem vagyok műszaki végzettésgű, de sokat tanultam a szerelgetése során!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1990 |
Teljesítmény | (7) | Km vásárláskor | 82000 |