Autók » Renault » 25 (1984-1993)

25 2.1td

Csak dízelt!

Egy haveromtól vettem nagyon olcsón, de nem bántam meg bár soha nem szerettem a francia autókat ezt mindig megtartom második autónak.Soha nem hagyott ott sehol eddig.Ami hibája volt az általános kopó alkatrészeken kívül az is mind az előző tulajdonosok miatt akik össze-vissza vagdosták a vezetékeket meg kötögettek mindent.Miután rendbehoztuk a kábeleket minden működik benne.A motorja miatt nem egy versenyautó, de nem megy rosszul és a városi dugóban sem nagyon fogyaszt 8 liter felett.Benzineseket kerülném, mert sok a baj velük főleg a v6-os motorokkal.Amikor megvettem az autót nem a gyári hűtője volt benne egy törés után hanem valami mercié, azóta mindent gyári állapotra állítottunk vissza.Aki igazából azt mondja, hogy ezek teljesen megbízhatatlan autók azok vagy kifogtak egy nagyon szétesettet vagy valamit nagyon rosszul csinálnak.Kevés hely van ahol értenek ehez a típushoz sajnos, nekem is másfél évembe telt ameddig találtam olyat aki nem csak képen látott ilyen autókat.Az alkatrész ellátás szerintem teljesen jó, bármit meg lehet hozzá szerezni olcsón ami kell.Csak bőr nincs az autóban és autómata, de azt rendelni sem lehetett a dízelhez szerencsére, minden más extra benne van.Mellette használok 2 különböző pár éves autót, de ezt soha nem fogom eladni!

Valaki írta egy másik dízelről, hogy az a haláluk ezeknek a motoroknak ha 3000 fölött forgatják.Hát ez egy igazi baromság!Talán kéne 10 ezrenként olajat cserélni normális! olajjal és akkor nem lenne semmi probléma.Érdekes módon én nem járok vele kíméletesen, ráadásul magasabb turbónyomáson a gyárinál és valamiért nem esik szét az autó!

Alkatrészben tudok segíteni esetleg ha valakinek kell, de szívesen veszem minden R25 tulaj levelét! cerruti1 kukac freemail.hu

- Első alsó lengőkar szilent 7e (gyári)
- Lengőkar kitámasztó 2db 10e
- 4 gátló (volt a garázsban)
- Porlasztócsúcsok 40e
- Elektromos javítás 10e
- Tolatólámpa gomba 3e

Mihály György, Érd

Nyíri dízel klinika, ha adagoló vagy valami javítás kell csak ajánlani tudom

Fenntartási költség (5) Évjárat 1990
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (6.6/10)

Renault 25 1984