Autók » Renault » 19 (1988-1996)

19 1.4I EUROPA

Kényelmes, olcsó és igénytelen

Németországból érkezett a drága 2001-ben 5kilóból bejött bár végül is fapados csak alufelni az extra.amióta a a relé hiba megszünt azóta pöcc röff-re .indul -20 fokban is.nagyon keveset fogyaszt max (6l)és ha kell hozzá alkatrész az sem drága.befér az egész család+babakocsi utazóágy és két heti csomag nyaraláshoz.ezenkív?l még egy 72cm tv vagy ikea 3ajtós szekrény (lapraszerelve)összeségében meg vagyok elégedve vele,bár nem egy gyorsuló világbajnok igaz a kölökkel nem is lehet ész nélkül közlekedni!

- Benzinbefecskendezést segít? relé és nemrégiben a generátor adta meg magát.

Ficzere miklós a relé hibára csak ? jött rá 4 szerel? után akik már trafótól kezdve az összes elekronikus alkatrészt ki akarták cseréltetni velem.

V.j.egy jó barátom aki francia specialista

Fenntartási költség (8) Évjárat 1992
Előző autója? KADETT Következő autója? RENAULT MEGANE VAGY TOYOTA COROLLA
Verdikt (6.4/10)

Renault 19 1988 (1988 - 1995)