Betörhetetlen vadló
szoval lásd a hibalistánál.ott vannak a rosz tulajdonságai.na de mondjunk jot is.csodaszép öseröt sugárzo formák , nincs elektronikai kütyükkel telezsúfolva , egyszerü a használata és ha éppen müködik akkor roppnt kényelmes kényeztet remek ülésével jo gyorsulásával nagy csomagterével.és persze nem mindennapi tömegauto.nem suzuki.meg lehet vele jelenni.persze iszonyu befektetés és bevallom tarztok mellete egy mazdát ami nem szép de lehet rá számitani ? már csak hobbi lett sétakocsi.mégse bánom hogy megvettem mert minden dühitése ellenére szeretem.
- a gyertyákkal és az inditókábelekkel (50 000 Ft bárdi de szerintem becsapott csak hát üzemképtelen volt az auto) kezdte de már akkor olajos volt az alja mindenhol.nem gondoltam mi lehet bel?le.de lett.(motorbaj.)aztán generátor tengely töréssel folytatta természetesen éjjel.majd jött a fékpofák cseréje és a féktárcsák felköszörülése ami nem hiba mondjuk ez bárkinél lehet.ezért nem haragudtam.majd a fiumei uton ugy döntött hogy kigyullad.váratlanul menet közben.villamos soför segitett oltani.elektromos zárlat.eggy vagyon volt az átkábelezés.majd jött a folyamatos hengerenkénti ütemkihagyás vagy lustulás azaz nem müködött csak 2 vagy 3 henger.ezt vagy 8-10 alkalommal lejátszotta föleg hideg nedves reggeleken vagy nagy esök után.mig a motorháztetön lév? kopoltyut be nem fedtem.azota nem jártam igy.na persze az autoval se mert vezérmüszijszakadás ami igen drága moka volt.mert persze a szelepek beütöttek.mondanom sem kell hogy téli este vidéken hagyott cserben.azota sztoikus nyugalommal türöm "csintevéseit".épp élveztem végre használatát mikor kormánymü elszállt azaz elfojtam.remek.bevallom nem kicseréltettem csak felujittattam.persze 250 km után ismét elszállt.vagyis megint használhatatlan.persze a motor továbbra is itt ott olajozik a váltot pedig hagyjuk mert biztos nem lesz rozsdás a sok olajtol.nyomorult dolog a javitása hiszen mindent ki kell szendni szinte ahhoz hogy valamihez hozzáférjen az ember.persze a hütövel is volt gondom de az "csak" 1 10-es volt.tehát van egy igen csodaszép vadállatom ami egy vagyononba került de háládatlan és persze használni se tudom.nem tudom mit csinálnék vele ha nem lenne ez szerelem.
o decar ( ide ne vigyék mert nagyon kihasználják az embert)
bárdi (ide se)
jo pár vidéki meg pesti szerelöcske akiknek a nevére cimére se emlékszem
9,kerületi szerviz a gubacsi uton a felüljáro után (na ez jo hely)
23 kerületi kormánymüves (ez is jo nem az ö hibája hogy ismét elszált a kormánymü)
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 1991 |
Előző autója? | golf | Következő autója? | renault 19 16V 94 évjárat |