A szürke eminenciás
Az autót 2003 nyarán vettem, gyorsan kellett, mert ez volt egy állás feltétele. Egy buszsof?r barátom er?sen javasolta, mert szerinte ezt a modellt azért készítették nagyon jóra, hogy lenyomják vele a Golfot. Igaza lett, nagyon szeretem ezt az autót. A vételkor a szokásos dolgokat (olaj, vezérm?szíj) kicseréltettem és azóta csak olajat cseréltetek benne és a kerékcsapágyakat. Azokat viszont többször is, mert a bal els? egy év után tönkrement és a szerviz garanciában cserélte. Én csak élvezem ezt az autót. Nagyon tetszik a formája, elegáns és mégis sportos egy kicsit. Elég jól megy, bár el?zésekkor jól jönne némileg er?sebb motor. A fogyasztása sem veszélyes. Nagyon meg vagyok vele elégedve.
2005 10 18 A múlt héten már a jobb hátsó kerékcsapágyat is cserélni kellett, újra kb. egy év után. Soha többé olasz csapágyat!
- Reflektor kapcsolója; termosztát; kerékcsapágyak; els? rugók eltörtek;
Bodó fékcenter, Szekszárd. A 10-est is megadnám, ha lehetne bankkártyával fizetni!
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1994 |
Előző autója? | Escort 1.6D furgon | Következő autója? | A márka mindegy, de nagyobb motorral és klímával. |
Verdikt | (7.4/10) |