A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Porsche » Cayman (2005)

Cayman Cayman S 

Az ítélet értékelése
3,2(6 db)

Mocsári ragadozó

Szöveges ítélet

Elsőre kicsit idegenkettem tőle, mivel régi Porsche bolond révén a 911-est tartottam igazi Porschénak. Ez az félelmem az első gázadásnál elmúlt. A 6 hengeres boxer hangja leírhatatlan, pláne, hogy középmotoros, így közvetlenül a hátam mögött morog. A hangszigetells valami parádés, mert egyáltalán nem zavaró nagy sebességnél sem. 150-160-as tempó poroszkálásnak tűnik, a gázpedál lehellet finom megnyomására azonnal 210-et mutat az óra. A fék igazi Porsche fék, nem fejelem le a kormányt, de mégis hihetetlen határozottan megáll az autó. A végsebesség a gyár szerint 275km/h, de még soha nem forgattam le odáig. Itthon csak néha-néha lehet tartósan 240km/h körül menni az autópályán, mert mindig kijön egy-egy figyelmetlen autós. A fogyasztása meglepett. Normál használat mellett 12-13 liter. A forma magáért beszél, 6-60 éves korig mindenki megbámulja. A barátnőm mielőtt vezette volna, kimondottan utálta a Porschét. Miután kipróbálta, az adrenalintól 10 percig remegett a keze. Szerintem igazi Porsche, mindenkinek tudom ajánlani. Véleményem szerint ennél erősebb autó nem kell. Ez a 300LE teljesen más, mint pl. egy Volvo R60-ban. Itt olyan feledhetetlen élményt ad, mint semmi más. A futómű hihetetlen stabil, a kormány teljesen direkt, akár egy gokart. A Carreránál kedvezőbb árú, de a Boxternél komolyabb és erősebb, valamint igényesebb kialakítású. És ebben 2 csomagtartó is van. Egy elöl és egy hátul a hátsó üveg alatt. Egyébként itt lehet a folyadékokat is utántölteni, mást nem is látni a motorból. Az olajat természetesen utána kell tölteni, hiszen pörgetve, mint minden sportautó ez is elnyalogat pár litert két olajcsere között.

Hibalista

- Semmi

Ide hordtam szervizbe

Bécs

Értékelése: 10

Fenntartási költség (4) Évjárat 2007
Kényelem (8) Használati időtartam 1 év
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 47000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 16000
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 13 l
Előző autója? Következő autója?
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.4/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Porsche Cayman 2005

További ítéletek (2 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)