A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Porsche » Cayenne (2010)

Cayenne 3.0 d 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Megbízható koreai

Szöveges ítélet

A Q7-nek lett egy kis váltóproblémája, néhány hónapos pihire kényszerült és elkezdtem használni a haverok által eladásra behozott jószágot. Persze utána már nem akartam visszaülni az Audiba és el is pattintottam szegényt. Nem tudtam kiszállni a Porschéból. Pedig kisebb, keményebb, szerintem szerényebb is mint a Q7, de van benne valami olyan elegancia, amit ezen kívül csak az olaszok tudnak. Hátulról kicsit koreai,így sokkal többen agresszorkodnak egy sávváltáskor, mint előzőleg ( már többször éreztem, hogy vennem kellene egy pisztolyt a kesztyűtartóba). Ettől eltekintve király, az eddigi 50 ezer problémamentes volt. Persze mindenért jól le akarnak húzni, mert kő gazdagnak hisznek, így csak körültekintéssel szabad bármibe beleugrani. A szervízintervallumot itt falun egyik mester sem tudta kiütni olajcsere után, így Kövesdánéknál kötöttem ki, akik nem szégyelltek egy huszast elkérni a röpke másfél percért.( Csak összehasonlításként: a haverom ugyanilyen autójában az új akksit kellet felprogramozni, ami kicsit bonyolultabb, de a Szerémi úton is kijött neki bruttó 16-ból, igaz sehol máshol nem talált rá hozzáértőt. )Így aztán vettünk Tibi barátommal a kínaiaktól az USÁ-bólegy használt Durametric kábelt, amivel aztán már mi is belekurkászhatunk a kis agyába. Az akksit az sem tudta, de szervízeket, hibakódokat kiütni, meg egy csomó mindent átállítgatni király. Ja azért használt kábelt vettünk , mert az új kb. két kiló lett volna, így meg megúsztam a harmadából. Mivel csak három autót lehet rátanítani, már csak egyet vehetek ehhez a kábelhez, mert az amcsi kínaiak már egyre felhasználták. Mikor megvettem komplett fékcsere kellett, kb. 140-be fájtak a tárcsák és a betétek, de van egy jókora kedvezményünk a nagykerben. Ezen, meg az alább hibának jelölt vízen kívül csak olajat, váltóolajat,szűrőket, téli gumit, nyári felnit ( a vadiúj nyári gumit megtartottam az Audiról)kellett vennem hozzá. Ezek mind kb. nagy német terepjáró árban szerezhetők be. A Szerémin a havernak a térképet is lefrissítették volna egy százasért, de úgy döntött, hogy a wazze úgyis jobb.
Összességében nagyon szerethető a kis koreai utánzat,de ha valami van vele, akkor az átlagosnál nehezebb és hosszadalmasabb kordában tartani a költségeket. Csak olyan vegye, akinek nem fáj a szervízköltség, vagy aki rendelkezik azokkal a kapcsolatokkal, akik nem a pénzeszsákot látják benne.

Hibalista

- A falevelektől eldugult a kerékdob fölötti kifolyó és az összegyűlt víz befolyt az utastérbe, aminek a fűtőventillátor látta kárát. Kb. 80 guriga. Más semmi.

Ide hordtam szervizbe

Fecó a saját műheéyben

Értékelése: 9

Másik szerelő értékelése

Ferike a nem saját műhelyben.

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (5) Évjárat 2011
Kényelem (8) Használati időtartam 1 év
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 105000
Megbízhatóság (9) Vezetett km 50000
Szerviztapasztalat (1) Átlagfogyasztás 10 l
Előző autója? Q7 Következő autója? Q7 vagy egy GLE Merci
Ennyire szerette (8) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (6.8/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Porsche Cayenne 2010

További ítéletek (1 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)