Feleségem és Kislányom kedvence
Mivel az adott évjárat mellett csak egy ítélet létezik , gondoltam èn is hozzáírok egyet!
Feleségemnek szerettem volna valami szép autót , amit én is szívesen vezetek , így esett a választás a Cayenne-re.
/ ez a harmadik Porsche Nálunk , így nagyjából képbe voltam h. mit várhatunk a márkától/
Nagyrészt Budapesten használjuk és rövidebb távokra Ausztriáig és vissza.
Igazi autópálya autó de városban sem vészes vele a parkolás, és a szűk belvárosi utcákban való manőverezés sem
Letisztult , stílusos darab minden szempontból jól sikerült. Imádnivaló kívül is és belül is.
Nagyon szeretem az üléseket, kényelmesek , simán fáradtság nélkül levezethető vele megállás nélkül 500-600 km .( ahogy írtam is mi ekkora távokat megyünk vele egyszerre max./
Dízelsége ellenére megvannak a Porsche -s , sportautós jegyei , szerencsére van összehasonlítási alapom, így tapasztalatból állítom h. Megvan benne a stuttgarti karakter amiért a felárat elkérik..
Feleségem a városban ezerrel hajtja , jól bírja a kátyúkat !
Racionális választás lehet ha az ember szeretne egy presztízs értékkel bíró autót , ami funkcióját tekintve mindenes és nem utolsósorban Porsche is.
Ha talál az ember 2011-2014 közötti jó állapotban levő darabot nem érdemes a minimális külső ráncfelvarrás miatt 2015 utánit venni. Az új csak 18/19 -ben érkezett, remelem mi majd olyanra cseréljük ., de egyelőre nagyon elcsábított az ujabb Range Rover 2014-es modell , lehet h az lesz a családi autónk ., bár nem tudom h érdemes e cserélni a világ legjobb márkáját bármi másra..
- Csak olajcsere és fékcsere az elmúlt közel 37.000 km Ben
Családi szerelő Csabi 11. Ker Hengermalom u.
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2010 |
Előző autója? | – | Következő autója? | – |