A bálna aki nem planktonokkal él
Csupán 6 hónapig volt meg az az autó !!
Svájcban vettem az autót, kinti cégre, végig ottani rendszámmal használtam és végül az vásárlás helyszínére "vittem vissza", illetve jeleztem, hogy nekem nem kell a leszervízelt és javított autó sem. Az els? az volt, hogy a f?t?ventillátor csapágyas lett, majd az egyik kanyarban kitört a kormányon található tiptronic-kapcsoló. A CD-tárban nem ismerte fel a CD-ket, csak némi imátkozás után sikerült lejátszani. Hol az 1;2;5 CD-ket látta, néha viszont a 3;4;5 sorszámúakat.
Egy alkalommal elszállt a hagszórók rendszere ?? (vagy nem tudom) látszólag minden m?ködött rajta, de sem a telefonból, sem a többi kütyib?l nem jött hang. Ez tartott 2 órát majd, egyszer?en megjavult.
Bekapcsolt fényszórónál, parkoláskor kiakadt a kanyarkövet? lámpa és jelezte a computer, hogy kuka, majd motor leállít, újraindít és minden OK.
Közel 3 hónapos autókázás után kiégett a baloldali helyzetjelz?, de csak a szervíz tudja kicserélni !!!
Télen amikor a hó ráfagyott a tetejére, a járdáról történ? leálláskor ropogott a teteje (szerintem csavarodott a kaszni).
Az anyósülés amikor az utolsó utam volt annyira nyikorgott, hogy még a zenét is átnyeszetelte.
Az utolsó húzása az volt, hogy a kiakadtak a radarok (parkoló). Nem volt a közelben semmi és a radarok sípoltak, sípoltak.
Ja, még valami, néha a jelezte, hogy nem érzékeli a kulcsot (Entry&Drive).
Az image nagy, a min?ség ócska. Nagyon el voltam keseredve amikor leadtam, buktam rajta és megevett egy valag benzint. Hetente 2 alkalommal tankoltam a 100 literes tankba.
Amikor beindítottam an computer csak sípolt, sípolt a hibák miatt. A szememet meg "égette" a jel "!" a m?szerfalon.
Én többet Porsche-t sohaaaaaaaaaaaa !!!
- 30 ezer kilóméter alatt elromlott, bels? ventillátor, helyzetjelz?, a kanyarlámpa, a parkradar, a tiptonic kapcsoló, az ülés nyikorgott, a CD-ket nem ismerte fel a tárban, elszállt a hangrendszer, a csomagtartót úgy kellett becsukni, mint egy ócska, pléh WC ajtót.
AMAG Geneva CH
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2004 |