Csibész
Az autót hirtelen felindulásból vettem. Minden korábbi elhatározás, gondolat nélkül, 1 óra gondolkodás után sikerült kedvező áron megvenni, a korábbi elképzelésekkel teljesen ellentmondásban.
Voltak jó cégautóim, sőt egész jó sajátom is( csillagos 143 LE), de sok béna autó után ültem át ide. Szerintem kényelmes, tágas is a 191 cm-emel. A cabrió tető hihetetlenül jól szigetelt, belülről jó a hangulat. Az ülést is be lehet állítani.
Furcsa dolgok azért vannak: semmi kormányról vezérelhetőség,bluetooth, dupla klíma, stb. Igazi sport autó, semmi többletsúly -gondolom alapfelszereltség szinten. Minden autó, a dévótikó is óriási bumszli belülről eleinte.
Külső: szuper. A 18as kerekek nem annyira kényelmetlenek mint sejtettem. Egyelőre nem akadtunk fent a bp-i ringen.
Motor: érdekes, remek. Lehet hogy nagyobb a füstje mint a lángja, de jól megy, élményautó. Azt gondolom, h megfelelően kezelve jobban megy mint a gyárilag megadott 6,2 s/100 km/h. Nagyon élvezetes, félek a hangja másokat zavar, csak nekem belülről frenetikus. Gyönyörű a hangja. Viszont az jó, hogy nem megvetéssel, hanem mosolyogva, érdeklődve néznek az emberek, és kedvelik az udvariasságot.
Praktikum: teljesen jó, bevásárlás, kofferek mehetnek bele.
Mi az autót jelenleg első autóként használjuk, nem 2. 3. autóként.
Fogyasztás: meglepően kezelhető, 8,2es országúti; -kímélve- 10l alatti városban herélt vezetés mellett, 10l autópályán. közepesen élvezkedve 12,3 átlagban. A fogyasztás benzinkút függő.
Szervizelni még szerencsére nem kellett, a lényeget, a cabrió tetőt sem használtam még.
Érdemes kipróbálni. Mosolyt csal az arcodra.
- a szervízt nem tudom értékelni, mert nem voltam még, de tartok tőle. A Porsche Budában voltam kiegészítőt venni,tényleg gusztustalan.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2006 |
Teljesítmény | (7) | Km vásárláskor | 19000 |
Szerviztapasztalat | (8) | Átlagfogyasztás | l |
Előző autója? | Mercedes scoupe,Bmw320,Mercedes220cdi,skoda fabia | Következő autója? | – |
Verdikt | (8.2/10) |
![](https://indexadhu.hit.gemius.pl/redot.gif?id=0thA4uchz4z8jgoCRrjw6uUUnKQFaphXhF49ybHqN0r.B7/stparam=minompfrlw/fastid=llfsthyjufwrolgjixejaidtkjlp/nc=0)