Autók » Porsche » Boxster (1996-2004)

Boxster 2700 ccm

Hedonisták roadstere

Ez a szerelem maga!Már nagyon rég szerettem volna egy második autót ami csak az élvezetért van.Először Mercedesben gondolkodtam (Pagoda,vagy Jokie Merci),de nem találtam megfelelő állapotú példányt,vagy ha igen , azt már túl drága volt számomra.Ezután kipróbálhattam egy barátom boxsterjét,és azonnal szerelembe estem.Május elején vettem egy darabot 228 le,kéziváltós,50500 km-el.Október elejéig 12 000 km mentem vele,95%-ban nyitott tetővel.A célpontok között volt Brescia(I) a Mille Miglia megtekintése,a Rajna völgy,Jura,Savoya (Fr)Dél-Svájc és újra Itália.Egy kis Kelet-Magyarország,Felvidék.Mindegy,csak sok-sok kanyar legyen!
A gép 4000-ig halk,és jól viszi a könnyű kasztnit,de 4000-7000-ig oroszlán.Ez azt jelenti,hogy kettesben országúton 70-120-ig szempillantás az előzés,két kezes a kormány,a leelőzött pedig csak a gyönyörű hangot hallja utánam...Igen,sokat költöttem rá,most a garázsban várjuk a tavaszt,és irány az út!
Aki megteheti ne hagyja ki,mert amikor a vércukrunk stb miatt már nem kaphatunk jogsit,akkor már kár lesz síránkozni,hogy pedig megtehettem volna...És még egy:a feleségem is élvezi,két hétnyi csomagját is elnyeli,pedig több ruhát szokott vinni magával,mint az önsúlya!

- Jobb első csapágy csere(100e?)
- Generátor feldobta a talpát,csere 175e ft
- Első féktárcsák+fékbetét csere(Ez normál elhasználódás,de vásárlás után elég rosszul esett)

Porsche Pest

Fenntartási költség (3) Évjárat 2002
Megbízhatóság (8) Vezetett km 12000
Előző autója? Mercedes a polgári autóm Következő autója? Egy Porsche mindig kell a háznál...
Verdikt (6.8/10)

Porsche Boxster 1996